Materiaal

Materiaal

Samenstelling

Functies

Kleur

Bed online kopen | Nieuwe moderne goedkope bedden | Belgameubelen

Bedden

Moderne bedden - hoe ze eruit moeten zien

Mensen besteden bijna een derde van hun leven aan hun slaap. Daarom willen ze een bed kopen dat aan al hun wensen voldoet. Het is helemaal niet nodig om veel geld uit te geven - goedkope bedden kunnen prima voldoen aan de gestelde eisen, het vereist gewoon een beetje aandacht. In onze online winkel kunt u bedden bekijken en rustig een keuze maken. Of het nu een kinderbed of een volwassen bed is, u kunt elk type bed in België kopen. De keuze is enorm.

Welke bedden zijn er te koop in onze meubelwinkel?

Vroeger kon niet iedereen comfortabel meubilair kopen. Tegenwoordig kan iedereen zich zo'n luxe veroorloven. In België zijn er verschillende bedden te koop: lichtgewicht, volumineuze, met stoffen elementen, klassiek of trendy. Meubelfabrikanten produceren elke dag nieuwe modellen. Er komen voortdurend nieuwe opties bij die je kunt bestellen door contact op te nemen met onze manager.

Bijwerkingen van aankoop van een slecht en oncomfortabel bed:

 • Slecht humeur;
 • Rugpijn;
 • Slecht welzijn;
 • Gebrek aan energie.

Om al deze symptomen te voorkomen, moet je een comfortabel bed hebben. Hierbij wordt niet alleen gelet op het esthetische aspect, maar ook op de functionaliteit en praktisch gebruik. De prijs van een bed is niet belangrijk. Zelfs een nieuw bed voor een betaalbare prijs van de meubelwinkel kan voldoende comfortabel zijn. Om een bestelling te plaatsen en niet teleurgesteld te raken in je keuze, hoef je alleen maar de catalogus van onze winkel te bekijken.

Typen constructies van moderne bedden

Voordat je een definitieve bestelling plaatst, moet je eerst de model en afmeting bepalen. De levensduur van het meubilair en het slaapcomfort hangen af van de basiscomponenten zoals het voeteneinde, hoofdeinde, bedframe en ondersteuningen. Zelfs goedkope bedden worden in België van goede kwaliteit gemaakt.

Bedden kunnen de volgende vormen hebben:

 • Halfrond;
 • Stapelbedden;
 • Rechthoekig;
 • Transformeerbaar;
 • Hoogslapers;
 • Standaard.

Goedkope meubels kunnen van goede kwaliteit zijn. De materialen die worden gebruikt bij de productie, worden zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd. Een beperkt budget mag geen reden zijn om jezelf een gezonde en rustige slaap te ontzeggen, vooral wanneer er dringend behoefte aan is. Alle items in onze winkel zijn milieuvriendelijk, omdat ze met zorg voor de gezondheid worden gemaakt. Ze zorgen voor een rustige, gelijkmatige en langdurige slaap. Elk model heeft een ergonomisch ontwerp.

Hoe u een bed in onze online winkel kunt kopen 

Om elk meubelstuk of interieurstuk te kopen hoeft u niet per se ergens naartoe te gaan. U kunt het in onze online winkel kiezen zonder uw huis te verlaten. De prijzen van nieuwe items zijn redelijk. Dit is de optimale optie voor degenen die geen tijd willen verspillen en de voorkeur geven aan het online kiezen van een bed. U kunt een budgetmodel kiezen, maar ook een luxe, opvallend stijlvol model. Het hangt allemaal af van uw behoeften en wensen. De prijzen en het assortiment variëren enorm. Er is niets om uw keuze te beperken. Bestellingen worden door onze managers verwerkt tijdens een telefoongesprek met de klant. U kunt het item ook toevoegen aan uw winkelwagentje.

Veelgestelde vragen

 1. Waarvoor zijn bedden met een hoofdeinde nodig?

Oorspronkelijk maakte het hoofdeinde deel uit van het bedframe. Tegenwoordig dient het echter als een esthetisch element. Hoofdeinden kunnen ovaal, rond of hoekig zijn. Ze kunnen voorzien zijn van zachte bekleding en kunnen gemaakt zijn van leer, hout of metaal. De meest comfortabele optie is zachte stof. Het is erg handig om tegen het hoofdeinde te leunen terwijl je zit en leest. In onze winkel worden bedden tegen de beste prijzen verkocht, zodat iedereen zich een kwalitatieve slaap op een mooi en functioneel meubel kan veroorloven.

 1. Hoe bescherm je de bedden tegen beschadigingen?

Als u een bed van goede kwaliteit voor een redelijke prijs hebt gekocht, is het belangrijk om er goed voor te zorgen om de levensduur van het bed te verlengen. Het is niet wenselijk om in bed te eten of drankjes te morsen, aangezien dit vaak voorkomt. Het is ook raadzaam om een matrasbeschermer te gebruiken. Gebruik alleen milde reinigingsmiddelen om de bekleding schoon te maken.

 1. Welke extra functies hebben bedden in de winkel catalogus?

Veel klanten willen dat hun nieuwe bed extra functies heeft. Bijvoorbeeld, uitgerust zijn met een verstelbaar mechanisme of laden en opbergruimtes onder het bed. Dit is allemaal mogelijk en handig, omdat het ruimte bespaart, wat belangrijk is voor kleine slaapkamers. Als er een ruimte onder het bed is, kan deze gebruikt worden om spullen op te bergen die niet vaak gebruikt worden.

 1. Heeft het invloed op de kwaliteit als je een goedkoop bed koopt?

Veel mensen denken ten onrechte dat alleen duur meubilair van goede kwaliteit is - dit is een volkomen onjuiste bewering. Zelfs goedkope bedden van betrouwbare meubelfabrikanten gaan zeer lang mee. Ze zijn hoe dan ook mooi, met gelijkmatige stiksels, metalen onderdelen die behandeld zijn met een corrosiewerende coating, en met gepolijst en gelakt hout. Verschillende houtsoorten worden gebruikt bij de productie van slaapkamermeubilair, maar dit heeft geen invloed op de stevigheid.

 1. Wat betekent een solide basis?

Bij het online bestellen van meubels kunt u vragen aan de adviseurs van onze winkel stellen, en zij kunnen alle product details voor elk model uitleggen. Bij modellen met een vaste structuur wordt de matras op een basis van multiplex of MDF geplaatst. Als je goedkope bedden van betrouwbare meubelfabrikanten koopt, gaan ze lang mee, ongeacht de basis, die bestand is tegen zware belastingen.