Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

Woonkamer

Kies uw ideale woonkamer

 

Wil u na een lange werkdag meteen ontspannen? Wil u het gevoel hebben dat uw woning uw eigen unieke persoonlijkheid ademt? Kies dan meteen de woonkamer waarin u thuiskomt!

Zoveel meer dan een woonkamer

 

De woonkamer wordt ook wel de ‘living’ genoemd met een reden. Daar leeft namelijk het hele gezin. Spelletjesavond...

Kies uw ideale woonkamer

 

Wil u na een lange werkdag meteen ontspannen? Wil u het gevoel hebben dat uw woning uw eigen unieke persoonlijkheid ademt? Kies dan meteen de woonkamer waarin u thuiskomt!

Zoveel meer dan een woonkamer

 

De woonkamer wordt ook wel de ‘living’ genoemd met een reden. Daar leeft namelijk het hele gezin. Spelletjesavond met vrienden, de favoriete tv-series van de kinderen en romantische avondjes met twee knus in de zetel: uw woonkamer is de perfecte setting voor elk gezellig moment.

 

Praktisch en persoonlijk

 

Hoewel uw woonkamer de perfecte plaats is om de persoonlijkheid van uw gezin op de voorgrond te zetten, kiest u even gemakkelijk voor praktisch. Koppel het aangename aan het nuttige en kies voor een ruime, maar elegante zetel, een designer tv-meubel en veel meer.

 

Voordelig leven

 

Design en prijs gaan hand in hand bij Belga Meubelen. U kiest stijl en klasse voor de voordeligste prijs, en bovendien geniet u ook van onze bijzondere garantie en andere voorwaarden. Wil u meer ontdekken? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of vraag Belga Meubelen persoonlijk voor advies. Klaar voor uw nieuwe thuis?

Meer

Woonkamer  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Hoeksalon

   

  Hoe start u met de inrichting van uw woonkamer?

  Bent u op zoek naar een lederen of stoffen salon, zetel of hoekbank ? Ons Belgameubelen-team waakt constant over de kwaliteit van de aangeboden hoeksalons. De beste prijs/kwaliteit hoeksalon op de markt aanbieden is ons doel !

  Hoeksalons in diverse kleuren en opstellingen zijn in de aanbieding. Let ook op de moduleerbare hoeksalons waarmee u thuis aan de slag kan om de ideale opstelling van uw nieuw hoeksalon te bekomen.

   

  Wij vragen ook om eens naar hoeksalon outlet te gaan; de beste koop die u kan doen.

  Veel online hoeksalons te koop-plezier !!!

   

  Wat vindt u in het aanbod van Belgameubelen?

  Laat u maar verrassen door onze prachtige collectie hoeksalons met tot 2 jaar totale garantie op uw lederen salon. Onze hoeksalons zijn ook zeer comfortabel. Een comfortabel hoeksalon is wat  u verdient na een lange dag werken.

  Hoeksalons zijn verkrijgbaar tegen de laagste prijs bij Belgameubelen. Specialist in modern meubilair !!!

   

  Veel online hoeksalons te koop-plezier !!!

   

   

 • 2 zit / 3 zit

  Hoe start u met de zoektocht naar uw eenpersoonsbed?

  Unieke kleerkast nodig ? U vindt het beste gamma kleerkasten aan de voordeligste prijzen. Promotiekasten zijn onze specialiteit. Een mooie eetkamer met een schitterende vitrine maakt uw living tot een feest. In deze categorie  bieden wij de complete sets aan de laagste prijzen aan !

   

  Let op de moderne salons en klassieke salons. Laat u verleiden door de salons in diverse kleuren en materialen !

   

  Wat vindt u in het aanbod van Belgameubelen?

  Onze online shop biedt u een ruim aanbod kwaliteitssalons; 3 zitten met relaxen en 3 zit zonder relaxen, 2 zitten met relaxen en 2 zit zonder relax. Zeer mooie banken met 3 zitten + 2 zitten + 1 zitting bieden wij aan tegen de laagste prijs op de markt. Zetels in leder en zetels in stof zijn onze specialiteit; We letten er natuurlijk op dat uw salon gemakkelijk te onderhouden is en ons doel is werkelijk u de goedkoopste zetel op de markt aanbieden aan onze trouwe klanten.

   

   

  Beleef veel online shop plezier en ontdek de strafste promoties in salons op het web !

 • TV Meubels

  TV-meubels: het kloppend hart van uw TV

  Uw TV is heel belangrijk voor u, plaats het op een uniek TV meubel van bij Belga Meubelen !

  Belga furniture heeft een groot aanbod TV meubelen; keuze uit meubels voor uw huis van klassiek naar modern. Tal van mogelijkheden voor uw eigen huis.

   

  Hoe start u met de zoektocht naar uw TV-meubelen?

  Je kan ook bij ons terecht voor een TV meubel modern hout en voor een TV meubel zwevend. Kies een van onze TV meubels in allerlei materialen, ontwerpen en kleuren ! Ons Belga Meubelen-team zoekt constant naar TV kasten modern, TV kasten landelijk, Tv kasten modern, Tv kasten klassiek…..Het resultaat van deze zoektocht zijn goede kwaliteit TV-meubels voor een verrassend lage prijs !

   

  Belga Meubelen is werkelijk een specialist in moderne TV meubels in hoogglans wit en TV meubels Italiaans design !

   

  Wat vindt u in het aanbod van Belgameubelen?

  We selecteren voor u onder andere een TV kast leenbakker, TV meubel design en zelfs ontwerp TV meubel op maat. TV meubel outlet is ook de geschikte plaats om je slag te slaan en een kwaliteit TV meubel te kopen aan de laagste prijs !

   

  Laat je verleiden en koop online TV meubelen tegen de scherpste prijs !

 • Bibliotheek
 • Schoenkasten
 • Room Divider
 • Salontafel
 • Zetelbed & Slaapbank