Materiaal

Materiaal

Samenstelling

Functies

Kleur

Slaapkamer

Kies uw ideale slaapkamer

Wilt u genieten van een verdiende nachtrust na een lange dag ? Houdt u tevens van een mooi design en handige kleerkasten, dan bent u bij Belgameubelen Tienen of Belgameubelen Vilvoorde aan het goede adres. Ontdek ons volledig gamma op belgameubelen.be online.

Praktisch en persoonlijk

Onze slaapkamer-sets bestaan meestal uit kleerkast, bed en twee nachtkasten; De meeste van onze stock promoties zijn daarop gebaseerd. U kan ook de kast, bed of  nachtkasten apart bestellen. Ook een commode  behoort bij de mogelijkheden. U vindt vast een budgetvriendelijk aanbod die bij uw persoonlijke stijl past. De slaapkamers zijn bijna allemaal op voorraad en handig in pakket verpakt. Meestal is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor een bed van 140,160 of 180x200 cm. De montage is heel eenvoudig dankzij de bijhorende montage plannen. Gemakkelijk; stap voor stap.

Afhalen of levering aan huis ? U kiest en wij doen de rest voor u. Binnenkort geniet u van een zalige nachtrust in uw nieuwe slaapkamer van Belgameubelen.

Voordelig leven

Wilt u alles weten over de bijzondere garantie en andere voorwaarden? Neem gerust een kijkje bij onze faq’s voor een snel antwoord of stel uw vraag persoonlijk aan één van onze medewerkers;

Bent u klaar voor uw nieuwe slaapkamer ?