Materiaal

Materiaal

Samenstelling

Functies

Kleur

TV meubel online kopen - moderne trendy goedkope TV meubels bestellen | Belgameubelen

TV Meubels

Hoe kies je een tv-meubel?

Televisie blijft een belangrijke bron van informatie, entertainment en kennis. In huizen zijn er meestal niet één, maar 2 of zelfs 3 televisies aanwezig. Voor een comfortabele kijkervaring moeten de televisies op de juiste manier geplaatst worden. Om dat te bereiken, kunt u een tv-meubel aanschaffen.

Waar kunt u in België tv-meubels kopen:

 • In winkelcentra;
 • In speciale meubelwinkels;
 • Tweedehands goedkope tv-meubels - in tweedehands winkels en via advertenties.

Maar het is het handigst om tv-meubels online te kopen in onze meubelwinkel. Op onze website vindt u een breed assortiment waar u tv-meubels kunt vinden op basis van grootte, ontwerp, kleur en budget. We bieden moderne modellen van tv-meubels aan, met een eigentijds en ergonomisch ontwerp. Op de website kunt u gemakkelijk een goedkope meubeloptie selecteren en bestellen.

Waarom is het beter om tv-meubels online te kopen?:

 • U kunt alle opties bekijken wanneer dat voor u comfortabel is;
 • U kunt gemakkelijk alle informatie over de tv-meubels vinden, zoals afmetingen, materialen en prijzen;
 • U kunt verschillende modellen vergelijken en de meest geschikte optie kopen.

U hoeft geen tijd te verspillen aan het rondrijden in winkelcentra en om te gaan met veel mensen. Op onze website kunt u zowel goedkope tv-meubels als tv-meubels in een duurdere prijsklasse bestellen.

Stijlvolle tv-meubels

Een tv-meubel of tv-standaard is een meubelstuk dat helpt om de tv op een comfortabele kijkhoogte te plaatsen. Daarnaast biedt zo'n tv-meubel ruimte voor nuttige items zoals boeken, notitieblokken en fotoalbums. Ook kunnen kabels erin worden verborgen. Voordat u online tv-meubels selecteert en bestelt, is het handig om enkele vragen te beantwoorden:

 • Welke maat heeft de apparatuur?
 • Waar zal het tv-meubel worden geplaatst?
 • Past het design bij de stijl van de kamer?
 • Komen de afmetingen van de TV overeen met de afmetingen van het tv-meubel?

U wilt graag goedkope tv-meubels kopen, maar tegelijkertijd van goede kwaliteit. Onze winkel biedt deze mogelijkheid voor tv-meubels. Alle items zijn stevig en kunnen het gewicht van de apparatuur dragen. Het moderne en ergonomische ontwerp van de tv-standaarden past bij verschillende interieurstijlen. Onze winkel biedt moderne en kwalitatief hoogwaardige tv-meubels online aan tegen betaalbare prijzen.

Verschillende soorten tv-meubels: hoe meubels voor de televisie online te kopen

Het ontwerp van tv-meubels is gevarieerd. Voor elke apparatuur kunt u goedkope tv-meubels kopen of kiezen voor een modern ontwerp dat duurder kan zijn. Hier zijn enkele varianten van tv-standaarden die beschikbaar zijn:

 • TV-standaarden met kleine afmetingen zijn bedoeld voor kleine ruimtes. Dit zijn eenvoudige standaarden met open planken, vakken en deurtjes.
 • Wandgemonteerde standaarden met planken of kastjes boven de apparatuur.
 • Hoge of lage tv-meubels waarop de tv-apparatuur geplaatst kan worden. Door de uitschuifbare lades biedt het meubel voldoende opbergruimte.
 • Hangende modellen die aan de muur worden vastgemaakt. Het is belangrijk dat de muur draagkrachtig of zeer stabiel is, om het gewicht van het meubel en de apparatuur te kunnen dragen.
 • Meubelsets waarbij de tafel het centrale element is en de kasten en planken omheen zijn geplaatst.

De hoogte van het tv-meubel is belangrijk. Het meest comfortabel is om recht naar het televisiescherm te kunnen kijken. Dan hoeft u uw hoofd niet omhoog of omlaag te bewegen tijdens het kijken naar programma’s en dan krijgt u geen last van uw nek.

In moderne modellen worden verschillende materialen gecombineerd: hout en metaal, en ze worden aangevuld met origineel beslag. Tv-meubels kunnen een effen kleur of een combinatie van twee kleuren hebben, ofwel in contrast met elkaar of behorend tot hetzelfde kleurenpalet. Het doel van onze winkel is om moderne, kwalitatief hoogwaardige tv-meubels te verkopen tegen betaalbare prijzen.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik goedkope tv-meubels kopen?

Op onze website bieden wij zo'n breed assortiment tv-meubels dat iedereen zeker een betaalbaar en passend meubel kan vinden. Het is een zeer kwalitatief product dat lang meegaat. Onze stevige tv-meubels bieden betrouwbare ondersteuning voor tv-apparatuur.

Hoe kies ik de juiste maat tv-meubel?

Grote meubels passen goed in ruime kamers. In een grote woonkamer ziet een meubelset er mooi uit, waarbij het tv-meubel in het midden staat en aan de zijkanten kasten of open planken geplaatst kunnen worden. Het is belangrijk dat de afmetingen van het meubel overeenkomen met de afmetingen van de TV. De apparatuur mag niet uitsteken buiten het meubel. Voor kleine kamers is een meubel met een eenvoudig ontwerp en open vakken geschikt om de ruimte niet te overladen.

Hoe kies je de juiste hoogte van het tv-meubel?

U moet rekening houden met de positie van de persoon die naar het televisiescherm kijkt. Het televisiescherm bevindt zich op de ooghoogte van de kijkers. Als iemand zijn hoofd moet optillen tijdens het kijken, zal deze persoon snel vermoeid raken. Voor de slaapkamer, waar mensen meestal liggend televisie kijken, wordt een iets hogere tv-meubel gekozen, omdat het zicht van een liggende persoon iets omhoog gericht is.

Hoe kies je een meubel voor een al ingerichte kamer?

Het meubel moet bij het interieur van de ruimte passen. Kies een kleur die past bij het meubilair in de kamer. Als het meubel geen effen kleur heeft, kan een van de gekleurde elementen overeenkomen met de tint van andere objecten. Het meubel met metalen elementen is geschikt voor interieurs in de stijl van loft en high-tech.

Is verlichting nodig in de tv-meubel?

Verlichting kan als een decoratief element dienen. Het is geschikt voor de situaties wanneer de TV is uitgeschakeld. Dit kan een led-strip zijn die achter de meubelrand is verborgen. Zo'n lokale verlichting zal het interieur verfraaien. U kunt een tv-meubel kopen dat breder is dan het scherm en eenvoudig originele lampen aan de zijkanten van de tv te plaatsen. Hoe u het interieur verder wilt versieren, is een kwestie van persoonlijke smaak. Verlichting in de ruimte is altijd een interessant accent.

Van welke materialen worden tv-meubels gemaakt?

Het tv-meubel kan van hout, glas en metaal gemaakt worden. Heel vaak worden bij het maken van tv-meubel hout en glazen deuren gecombineerd. De poten en bepaalde decoratieve elementen kunnen van metaal gemaakt zijn.