Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

Bedden 2 Personen
Bedden 2 Personen

LET OP !!!   => LATTENBODEM EN MATRAS ZIJN NIET INBEGREPEN , TENZIJ ANDERS VERMELD !

Bekijk en bestel online je nieuwe 2 persoons bed aan de laagste prijs. Bij Belga Meubelen online is kopen is kiezen voor de beste promoties in 2 persoons bedden. Een 2 persoonsbed goedkoop aankopen is heel eenvoudig. We hebben 2 persoonsbedden in diverse afmetin...

LET OP !!!   => LATTENBODEM EN MATRAS ZIJN NIET INBEGREPEN , TENZIJ ANDERS VERMELD !

Bekijk en bestel online je nieuwe 2 persoons bed aan de laagste prijs. Bij Belga Meubelen online is kopen is kiezen voor de beste promoties in 2 persoons bedden. Een 2 persoonsbed goedkoop aankopen is heel eenvoudig. We hebben 2 persoonsbedden in diverse afmetingen en smaken. Voor een modern tweepersoonsbed moet je bij Belga Meubelen zijn en er zijn ook combinaties van 2 persoonsbedden met lattenbodems en matras; compleet voor een lage prijs !

In de outlet matrassen vind je ook goedkope matrassen 160x200 en matrassen 140x200. Bedden kopen we aan in grote hoeveelheden, vandaar de sterke prijs/kwaliteit van uw bed. Bedden van alle ontwerpen, stijlen en kleuren. Geschikt voor elke smaak ! Over het comfort van uw nieuwe bed wordt gewaakt bij Belga Meubelen. Comfortabele bedden die  er tegelijkertijd goed uitzien; dat is ons motto ! Bestel online of bezoek onze winkel. Persoonsbedden bestel je in onze webshop. Verrassend lage prijzen en snel geleverd !

Meer

Bedden 2 Personen  Er zijn 50 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 50 items
Toont 1 - 12 van de 50 items