Materiaal

Materiaal

Samenstelling

Functies

Kleur

Matras online kopen | Nieuwe ergonomische goedkope matrassen | Belgameubelen

Matrassen

Matras - een garantie voor gezonde, goede slaap en sterke gezondheid

Het is moeilijk om een gezonde slaap te hebben zonder een orthopedisch matras, comfortabel kussen en bed. De juiste keuze van een matras heeft invloed op de kwaliteit van de slaap en rust, evenals het welzijn van een persoon. Als het product correct is gekozen, rust het lichaam uitstekend ’s nachts uit, ontspannen de spieren van de rug en strekt de ruggengraat uit.

U kunt een ergonomische matras goedkoop kopen in onze meubelwinkel. De meubelcatalogus bevat een indrukwekkende verscheidenheid aan producten van bekende Europese fabrikanten tegen een betaalbare prijs. Wij bieden alleen kwalitatief hoogwaardige matrassen met levering in België.

Soorten producten

Tegenwoordig worden voor de productie van matrassen verschillende vullingen gebruikt, wat grotendeels de prijs en de belangrijkste kenmerken van het product bepaalt. Het meest voorkomende en relatief goedkope materiaal is polyurethaanschuim met een celstructuur. Dankzij dit vulmateriaal is het product betaalbaar, lichtgewicht en biedt het de juiste lichaamsondersteuning. Een andere populaire natuurlijke stof is kokosvezel, die ook veel voor de productie van matrassen wordt gebruikt.

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk om te onthouden dat alle producten worden verdeeld in drie basiscategorieën - enkelzijdig, tweezijdig en oprolbaar. Daarnaast zijn er verschillende soorten matrassen voor bedden:

 • Bonellvering matrassen. Dit zijn klassieke matrassen die grote belastingen kunnen weerstaan ​​en hun oorspronkelijke capaciteiten gedurende lange tijd kunnen behouden.
 • Veerloze matrassen. Ze vervullen hun functie door verschillende lagen vulling te combineren, wat zorgt voor voldoende veerkracht voor comfortabel rusten en het ondersteunen van het lichaam.
 • Matrassen met dubbele veerblokken. Een dergelijk matras verschilt van structuur, waarbij de bovenste veerblok de hoofdbelasting op zich neemt en de onderste het aanvult en absorbeert. Hierdoor kan het bed aanzienlijke belastingen dragen en langer meegaan.
 • Pocketvering matrassen. In dit type matras zijn alle veerelementen verdeeld door stoffen cellen, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de belasting en duurzaamheid van het product.

U kunt in onze meubelwinkel een nieuw matras van elk type goedkoop kopen. We bieden alleen hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen rechtstreeks van fabrikanten.

Criteria voor de juiste productselectie

Op onze website kunt u online een matras kopen om een bed voor volwassenen of kinderen in te richten. Tijdens het winkelen is het erg belangrijk om de juiste maat correct te bepalen om de kleinste vervorming te voorkomen. Naast de grootte van het product is stabiliteit bij belasting een belangrijk selectiecriterium. De meest voorkomende variaties worden beschouwd als:

 • Hard;
 • Medium;
 • Zacht.

Moderne ergonomische opties met comfortzones die aan verschillende lichaamsdelen ondersteuning bieden, kunnen worden toegewezen aan een aparte nieuwe categorie. Het kopen van dergelijke producten is vrij voordelig, omdat ze duurzaamheid, de juiste verdeling van belastingen en het gebruik van sterke en betrouwbare materialen bieden.

Op onze website kunt u ook waterdichte, orthopedische, "zomer-winter" opties, modellen met geheugeneffect en  nog veel meer kopen, zelfs binnen een minimaal budget. We garanderen de hoge kwaliteit van dit product dat wordt gepresenteerd in onze catalogus.

FAQ

 1. Welke matras is de beste optie om online te kopen?

Matrassen van gemiddelde hardheid worden beschouwd als de beste keuze voor comfortabel slapen, maar de keuze hangt af van de individuele voorkeuren van elk persoon. Harde matrassen worden aanbevolen bij aandoeningen van de ruggengraat en osteochondrose. Materialen zoals polyurethaanschuim, kokosvezel en composietmaterialen kunnen worden gebruikt als vulling.

 1. Is het beter om een matras met of zonder veren te kopen?

Meer stevige matrassen met goede rugondersteuning zijn geschikt voor zwaardere mensen. Zachte verende of niet-verende modellen zijn geschikt voor mensen met een kleinere lichaamsbouw. Mensen met een goede gezondheid en een gemiddeld gewicht kunnen orthopedische matrassen van elke hardheid kiezen.

 1. Welke variant is beter - anatomisch of orthopedisch?

Het is erg belangrijk om dit meubelstuk te kiezen op basis van de lichaamskenmerken van de persoon. Een voorbeeld hiervan is dat orthopedische varianten geschikt zijn bij problemen met de ruggengraat, zoals scoliose, terwijl anatomische matrassen geschikt zijn bij trauma's en pijn in de onderrug.

 1. Wat is de beste vulling?

Mensen met een gemiddelde lichaamsbouw kunnen het beste producten kiezen met een combinatie van veerkrachtige schuim en latex. Zachte vullingen zijn ideaal voor kinderen, terwijl harde, ademende natuurlijke vullingen geschikt zijn voor baby's. Voor tieners worden modellen van gemiddelde hardheid aanbevolen, zoals polyurethaan, natuurlijke/synthetische latex.

 1. Welk model is geschikt voor oudere?

Over het algemeen zijn oudere mensen bekend met rugpijn, daarom zijn matrassen met zachte vullingen en orthopedische eigenschappen de optimale keuze. Anders kunnen aandoeningen aan het lichaam aanzienlijk verergeren.