Materiaal

Materiaal

Samenstelling

Functies

Kleur

Boxspring online kopen | Nieuw moderne goedkope boxspring bed | Belgameubelen

Boxspring

De Boxspring bedden zijn een praktische en zeer stijlvolle optie

Een boxspring bed is een populaire keuze in Europese landen en in de VS. In chique hotelkamers kan men een vrij hoog bed vinden, in de vorm van een "sandwich" van 2 matrassen. Dit is het slaapsysteem van de boxspring. De populariteit van dit bed met een verenmatras is te danken aan het feit dat het uitstekend comfort biedt in combinatie met onderhoudsgemak.

Een boxspring bed in België kunt u voordelig in onze online meubelwinkel kopen. Onze catalogus bevat een indrukwekkende selectie bedden met dit slaapsysteem, die geproduceerd worden door  bekende fabrikanten. U kunt goedkope boxspring bedden op onze webwinkel online bestellen of contact op nemen met de winkel managers.

Kenmerken van het boxspring slaapsysteem

De boxspring slaapsystemen hebben een bijzonder kenmerk dat dit meubelstuk onderscheidt van andere varianten. De boxsprings bestaan uit twee matrassen:

 • een bodem met veren, die in het frame van het meubel is ingebouwd
 • een standaard orthopedische bovenmatras.

Sommige modellen hebben een extra oprolbaar matras – een topper. Door dit speciale ontwerp worden de meest comfortabele omstandigheden voor een gezonde en rustgevende slaap gecreerd. Door te kiezen voor een boxspringsysteem in België kunt u uw slaaprust veel verbeteren. Een persoon met rugklachten gaat gegarandeerd het verschil tussen standaard meubilair en een boxspring voelen.

Geveerde onderboxen

Moderne ergonomische bedden met een springveermatras zijn gemaakt met een stevig frame. De onderste matras is harder en steviger omdat hij een veren heeft die rechtstreeks in het frame van het product zijn ingebouwd. Het vormt de basis voor de orthopedische bovenlaag. Bovenop de veren ligt een extra laag van polyurethaan- of andere type schuim.

Orthopedische matras

Een ander belangrijk element van het boxspringsysteem is een orthopedisch matras die een persoon een gezonde, comfortabele slaap biedt. Het ontwerp van de topmatras bestaat uit een systeem van onafhankelijke veren (pocketveren), dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en de contouren van het lichaam volgt.

U kunt boxspring modellen kiezen met verschillende soorten moderne orthopedische matrassen, volgens uw eigen voorkeuren met betrekking tot het niveau van hardheid, vulling, budget en andere eigenschappen. Voordat u een product koopt, is het belangrijk om te bepalen welke totale hoogte van het meubilair voor u geschikt is.

Voordelen van bedden met het boxspringsysteem

In onze meubelwinkel kunt u boxspring bedden kopen met verschillende varianten van poten. De poten zijn gemaakt van hout of metaal en komen in verschillende maten. Alle modellen hebben de volgende voordelen:

 1. ze passen perfect bij elk interieur
 2. ze zijn belastbaar tot 400 kg
 3. ze hebben een grote verscheidenheid van ontwerpen, bekleding en accessoires
 4. ze zijn duurzaam omdat de geveerde onderbox een deel van de belasting absorbeert
 5. ze zijn comfortabele bedden die aan uw lichaam aanpassen.

Het is mogelijk om tegen een goedkope prijs boxsping bedden te kopen op onze website. Wij bieden een breed scala aan modellen die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden kunnen stellen. Onze winkel houdt de prijzen voor boxspring bedden betaalbaar, waardoor absoluut iedereen de beste modellen meubel van bekende fabrikanten kan kiezen.

Veelgestelde vragen

 1. Welke maat boxspring bed kan ik kopen?

Er is een grote keuze aan een- en tweepersoons boxsping modellen met een hoge matras (boxspring systeem). De meest voorkomende opties zijn de producten voor twee personen en met een totale afmeting van 160x200 of 180x200 centimeter. Op bestelling kunnen we ook 120x200 en 140x200 cm leveren, sommige modellen hebben een uitzonderlijk maat van 200x200cm. De exacte afmetingen van alle producten zijn te vinden in de modelbeschrijvingen en specificaties.

Indien nodig zullen managers van de winkel u meer vertellen over de prijzen en helpen om optimale varianten van het meubilair te kiezen, die overeen komen met uw voorkeuren en wensen.

 1. Hoe lang gaat een boxspring bed mee?

Door te kiezen voor een goedkoop boxspring bed kunt u rekenen op een lange gebruiksperiode. Officiële garantie is 2 jaar gegeven door de leverancier. Vaak worden boxspringbedden gebruikt in hotelkamers, waarbij het belangrijk is dat het oorspronkelijke uiterlijk en de functionaliteit van het product enkele tientallen jaren behouden blijft.

In principe absorbeert het oppervlak van de bodem een deel van het gewicht, zodat het product minimaal 20 jaar meegaat.

 1. Welke boxspring moet ik kiezen – van hout of metaal?

Onze meubelwinkel biedt een grote verscheidenheid aan boxspring bedden. Het is belangrijk dat u het product kiest op basis van uw eigen voorkeuren. Houten en metalen producten gebruiken identieke lamellen, dus het belangrijkste verschil tussen de twee varianten is alleen esthetisch. De houten basis is bijvoorbeeld milieuvriendelijk en is perfect te combineren met de loftstijl. Bedden met een metalen basis zijn vrijwel niet te onderscheiden van houten frames, behalve het aantal poten, en ze gaan minimaal 20 jaar mee.

 1. Waarom is het boxspring systeem beter dan standaard bedden?

Een groot aantal mensen vraagt zich tegenwoordig af of men in België beter een boxspring of een gewoon bed kan kopen. Door te kiezen voor boxspring zult u iets meer moeten betalen dan bij de aanschaf van standaard meubilair. De prijs is niet de belangrijkste factor bij het kiezen tussen een eenvoudig bed en een boxspring. Door te kiezen voor het boxspring bedsysteem krijgt de koper een hoger comfortniveau en de mogelijkheid om verschillende gezondheidsproblemen, zoals aandoeningen aan het lichaam te voorkomen.

 1. Hoe verzorg ik een textiel boxspringbed?

Boxspring slaapsystemen vereisen geen speciale, ingewikkelde verzorging. Om de stoffen frame van het bed schoon te houden, moet u het product op dezelfde manier verzorgen als gestoffeerde meubelen. Het is mogelijk dat u het hoofdbord moet stofzuigen of droogborstelen en eens per maand met een zachte natte spons reinigen. Daarnaast kunt u een zachte meubelreiniger gebruiken. Eventuele vlekken moet u verwijderen met een zeepoplossing of speciale producten.

U kunt ook speciale Protexx Textile Protector kopen voor boxsprings, een uniek "doe het zelf" serviceprogramma in een behandeling van uw slaapsysteem.