Materiaal

Materiaal

Samenstelling

Functies

Kleur

Eettafel online kopen - moderne goedkope eettafels | Belgameubelen

Eettafels

Afmetingen, vorm, ontwerp, materiaal en andere parameters voor het kiezen van een eettafel

De eettafel is een onmisbaar attribuut in elk huis. Niet alleen huisgenoten, maar ook gasten (vrienden, familieleden) verzamelen zich vaak rond de tafel voor gezamenlijke maaltijden. Daarom moet de keuze van de eettafel met de grootste zorg worden gemaakt.

Waar moet ik op letten als ik een eettafel koop?

Als je hebt besloten om een eettafel te kopen, raden we je aan om op de volgende punten te letten:

  • Afmetingen. Een belangrijke parameter die de praktische bruikbaarheid van de tafel bepaalt. Ideaal gezien moet er minimaal 60 cm breedte per persoon beschikbaar zijn. Het is ook belangrijk om rekening te houden met ruimte voor een volledige tafelopstelling. De afmetingen van de eettafel moeten zodanig zijn dat alle gezinsleden er tegelijkertijd aan kunnen plaatsnemen. Voor 3-4 personen kunt u een kleinere tafel kiezen, terwijl het voor een traditioneel weekend diner raadzaam is om een groter model aan te schaffen.
  • Materialen. Moderne eettafels worden van verschillende materialen gemaakt. Meestal gebruiken de fabrikanten massief hout, glas, fineer-gecoat MDF en gelamineerd spaanplaat. Houten modellen zijn een uitstekende aanvulling op meubels in klassieke stijl. Ze zien er zeer solide en klassevolle uit. Producten van houtfineer zijn een goedkoper alternatief voor natuurlijke materialen. Ze zijn niet gevoelig voor temperatuur invloeden en vertonen uitstekende vochtbestendigheid. Met zorgvuldig gebruik zal zo'n meubelstuk tientallen jaren meegaan, terwijl het zijn aantrekkelijke uiterlijk behoudt. Een tafel met een glazen tafelblad zorgt voor een visuele vergroting van de ruimte. Het ziet er het beste uit in een modern interieur.
  • Design. Bij het kiezen van een eettafel moet rekening worden gehouden met het algemene stilistische concept van het meubel. In dit geval zijn er twee opties: een neutraal model bestellen dat past bij andere meubelstukken en niet opvalt of een opvallende accent tafel die het centrale element van de ruimte wordt. Welke optie je kiest, is een persoonlijke beslissing. Echter, als er al te veel meubels in verschillende kleuren en texturen in de ruimte staan, is het beter om te kiezen voor een neutraal model dat er stijlvol en harmonieus uitziet.

Als u een moderne eettafel wilt kopen, kunt u de catalogus van Belga Meubelen gebruiken. We bieden een grote selectie trendy en ergonomische modellen aan die elk interieur kunnen verfraaien. In ons assortiment vindt u goedkope eettafels, compacte klaptafels en ook duurdere modellen met verfijnde afwerking en speciale maten. Onze managers zullen kosteloos de optimale optie voor u vinden, rekening houdend met de indeling van uw kamer of keuken, beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeuren. We updaten en vullen regelmatig onze catalogus aan, zodat u altijd een eettafel kunt kopen die volledig aan uw eisen voldoet.

Hoe kiest u de vorm van een eettafel?

Moderne eettafels worden in verschillende vormen gepresenteerd:

  • Vierkant. Een uitstekende keuze voor een gezin van 3-4 of 6-8 personen. Het kan in een hoek van de keuken of kamer geplaatst worden of dicht tegen de muur worden geschoven. Klassieke vierkante modellen passen goed in kleine ruimtes.
  • Rechthoekig. Ze onderscheiden zich door hun maximale capaciteit. Ze worden vaak gebruikt voor het plaatsen van 4 of meer personen. Een rechthoekige tafel kan handig tegen de muur geplaatst worden, waardoor er veel vrije ruimte overblijft in de kamer.
  • Rond. Afhankelijk van de afmetingen, is een ronde tafel geschikt voor zowel ruime als compacte kamers. Het ontbreken van scherpe hoeken voegt gezelligheid toe aan het interieur.
  • Ovaal. Een uitstekende optie voor kleine en grote kamers. Het stelt alle gezinsleden in staat om comfortabel plaats te nemen. Zo'n model ziet er goed uit in elke ruimte, het belangrijkste is om de juiste variant te kiezen. Bij het kiezen van een geschikte optie moet u rekening houden met voldoende vrije ruimte en het interieur van de kamer. Als u van plan bent om een nieuwe eettafel te kopen, kunt u terecht bij meubelwinkel Belga Meubelen. Dankzij een breed prijsbereik kunt u kwaliteitsmeubels aanschaffen die binnen uw budget vallen. U kunt in onze online winkel met actuele prijzen en gedetailleerde specificaties van elk model kennismaken. Als u moeite heeft met het kiezen, zullen de medewerkers van Belga Meubelen u zeker helpen. Ze luisteren naar al uw wensen en zullen het optimale model aanbevelen.

Veelgestelde vragen

Wat is de trend van eettafels op dit moment?

Rechthoekige eettafels van hout zijn een onmisbaar kenmerk van moderne interieurs in Scandinavische en mediterrane stijl. Ze zijn veelzijdig, compact en praktisch. Ronde en ovale modellen van hout of glas zijn ook trendy. Ze passen goed bij elke keuken- of kamer inrichting. Deze tafels kunnen ook uitschuifbaar zijn. Deze optie maakt het mogelijk om het eetgedeelte te vergroten.

Wat bepaalt de prijs van een eettafel?

De prijs van een eettafel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de configuratie, de stijl en zelfs de kleur. Ook de aanwezigheid van extra mechanismen (bij uitschuifbare modellen), de dikte van het tafelblad, het type poten of onderstel hebben invloed op de uiteindelijke kosten van het meubelstuk. Het is echter belangrijk om op te merken dat een lage prijs niet per se betekent dat de tafel van goedkope materialen van slechte kwaliteit is gemaakt. Het is goed mogelijk om een goedkope eettafel te kopen die mits de juiste zorg tientallen jaren meegaat.

Uitschuifbaar of niet?

Uitschuifbare tafels zijn vooral populair onder eigenaars van kleine ruimtes. Ze zijn praktisch en functioneel. In opgevouwen toestand zijn deze tafels compact, maar uitgeschoven bieden ze comfortabele zitplaatsen voor al uw gasten. Als u vaak vrienden of familie ontvangt is een uitschuifbare tafel een uitstekende oplossing.

Waar een eettafel online kopen?

Als u een eettafel online wilt kopen, kunt u terecht bij de winkel Belga Meubelen. Bij ons kunt u kwaliteitsmeubels bestellen tegen betaalbare prijzen. We bieden een volledig pakket aan diensten, inclusief hulp bij het kiezen, levering en garantie service. Alle producten in onze catalogus zijn gecertificeerd en voldoen aan ecologische normen. Ervaren medewerkers van de Belga Meubelen helpen u graag om een uitstekende keuze te maken.

Hoe een bestelling plaatsen?

Om een bestelling te plaatsen, voegt u eenvoudigweg het gewenste model toe aan uw winkelwagen en gaat u naar de betaling. Hiervoor dient u uw contactgegevens (naam, achternaam, e-mail en telefoonnummer) en het afleveradres (land: België, postcode, stad) op te geven. U moet ook de gewenste leveringsmethode selecteren. U kunt uw bestelling ophalen bij ons magazijn in Vilvoorde of Tienen, of u kunt een thuislevering regelen. Betaling kan worden gedaan via bankoverschrijving, met een kaart (debit- of creditcard), KBC/CBC-betaalknop of Belfius-betaalknop. Daarna hoeft u alleen nog maar uw bestelling te controleren en een promotiecode in te voeren (indien van toepassing). Nadat u het formulier heeft ingevuld, klikt u op de knop "Verzenden". Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt. Daarna zal een Belga Meubelen-manager contact met u opnemen om de details te verifiëren.