Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

Heropening van Belgameubelen winkels op 11 mei ?

Heropening van Belgameubelen winkels op 11 mei ?

Op 18 maart, om twaalf uur precies, sloten wij de deuren van onze winkels met de bedoeling zorg te dragen voor de gezondheid van onze klanten en ons personeel. De hoge veiligheidsraad had daartoe beslist om de verspreiding van covid.19 tegen te gaan en wij namen allemaal samen onze verantwoordelijkheid. Tijdens deze lockdown hebben wij het onmogelijke gedaan om met onze klanten in contact te blijven en het moet gezegd; het begrip en de lovende woorden van steun die wij van onze klanten mochten ontvangen, heeft ons door die lange periode gemotiveerd om door te gaan.

Belgameubelen heeft ook een warm hart toegedragen aan de klanten die door het corona virus zijn getroffen. Voor een aantal klanten hebben wij hun meubelen gratis gestockeerd tot de quarantaine periode voor hen voorbij was. Belgameubelen heeft ook zijn hart laten zien met diverse schenkingen aan hulpverleners. Nieuwe klanten hebben online de weg naar Belgameubelen gevonden en dat is een fantastische waardering voor onze dagelijkse inzet. Belgameubelen dankt dan ook iedereen die met ons samen werkt om het hoogste doel te bereiken; een tevreden klant.
Aan het einde van de tunnel zien wij nu een lichtpunt op 11 mei. Dat is de voorlopige mijlpaal waarop de Belgameubelen winkels opnieuw kunnen opstarten.

Belgameubelen is nu druk in de weer om dat met een aantal aanpassingen mogelijk te maken op een veilige manier, voor u als klant en voor onze medewerkers. Op 11 mei willen wij u van harte verwelkomen in onze winkels.

Onze medewerkers geven u opnieuw het beste interieur advies, dezelfde vriendelijke bediening staat u te wachten. Het zal wennen zijn als we elkaar terug fysiek mogen begroeten. We gaan afstand moeten houden, de nodige produkten voor ontsmetting en preventie zullen aanwezig zijn en u kan opnieuw veilig winkelen in onze toonzalen. Tot op de dag dat dit mogelijk zal zijn, nu vastgepind op 11 mei, blijven wij tot uw dienst op ons online platform belgameubelen.be.

Belgameubelen verwelkomt iedereen op 11 mei en hoopt dat we elkaar in goede gezondheid ontmoeten.