Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

Aanbieding! OKER Eetkamer Bekijk groter

EETKAMER OKER

Nieuw

Eetkamer modern Oker

 

• uitstekende glazen vitrine

• ruim buffet met twee schuifdeuren

• een tafellengte van 190 cm

• massief geperst hout

Meer details

709€

-79€

788€

Specificaties

Levertijd1 week

Meer informatie

Stijl en Ontwerp

Deze set en eetkamer vormen een aanvulling op het stuk in rustieke stijl en passen ook ecologisch goed bij elk ecologisch ontwerp. De natuurlijke schoonheid en bescheidenheid van natuurlijk hout in een rijke eikenhouten tint zal een atmosfeer van comfort en gemak binnen bieden. De strenge, rustieke lijnen van dit meubilair en de opzichtige uitstraling onderstrepen de indruk die wordt gecreëerd door de stevigheid en het naturalisme van de omgeving.

Constitutie en Interne Constitutie

De hele OKER light-emitting diode eetkamer (deze optie moet apart betaald worden) bevat een tafel van 190 cm lang, zeer sterk en robuust, die vrij is voor zes personen. De lage met twee patrijspoorten is handig om de borden met bestek op zijn aanrecht op te bergen. Het bevat een uitstekend groot buffet met glazen vitrines aan de bovenkant en schuifdeuren van de kasten beneden.

Materieel en Kwaliteit

 

De hele eetkamer is gemaakt van geperst hout, waarvan de speciale afwerking bijdraagt ​​aan de afwezigheid van veranderingen en vervorming tijdens het gebruik, evenals de eminatie van een negatief effect van externe factoren. Alle componenten zijn extreem solide en de duurzaamheid van hun constructie doet geen twijfel rijzen. Het productmateriaal en de verwerkingsmethoden, evenals andere technologieën die worden gebruikt bij het maken van dit prachtige meubel, zijn volledig in overeenstemming met de relevante ecologische normen. De accessoires hebben een mooie uitstraling en maken indruk met hun kwaliteit.

De OKER-meubelenset versiert de eetkamer in het huis met comfort en elegantie, waarbij het duidelijke en ontwikkelde gevoel voor schoonheid van hun eigenaars duidelijk wordt weergegeven.

AFMETINGEN :

VITRINE EN LED : 202 H x 135 BR x 46 D

DRESSOIR : 90 H x 221 BR x 46 D

TAFEL : 190 L x 90 BR

Reviews

Schrijf uw recensie

EETKAMER OKER

EETKAMER OKER

Eetkamer modern Oker

 

• uitstekende glazen vitrine

• ruim buffet met twee schuifdeuren

• een tafellengte van 190 cm

• massief geperst hout

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie: