Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

Starterspakket Diamond

Nieuw

  • Compleet mooi starterspakket
  • Slaapkamer, eetkamer, salon, stoelen, matras en lattenbodems
  • Kwaliteitsvolle meubelen voor een goedkope prijs

Meer details

1 699€

Meer informatie

Uw appartement of huis is volledig bemeubeld met dit complete luxueuze goedkope starterspakket. Maak de juiste start bij het samenwonen of alleen wonen met deze kwalitatieve en goedkope meubelen van de Belgameubelen collectie. Slaapkamer Vera met kast van 225 cm, bed van 160x200 en twee nachtkasten in een romantische setting met extra leggers reeds aanwezig. Uw nieuwe eetkamer Elvis  in white oak houtdecor biedt u een dressoir 220x88x45 , barmeubel met vitrine 133x164x45 en eettafel 190x90x76 . De keuze voor het ideale salon is cruciaal;  even zalig uitrusten na een lange werkdag met uniek hoeksalon Minos; een prachtig ontwerp met bedfunctie en kofferruimte.260 x 175 cm.

Belgameubelen geeft u bij uw start nog een duwtje in de rug. 4 mooie en stevige eetkamerstoelen John, een ergonomische matras en 2 lattenbodems Delta krijgt u er gratis bovenop.

 

SAMENSTELLING EN KWALITEIT

 

Belgameubelen selecteert voor u de beste materialen voor uw starterspakket. Stevige meubelstoffen die vuil- en water afstotend zijn behandeld voor jarenlang plezier. Fineer hout en mdf met massieve elementen die verwerkt zijn in de eetkamer en slaapkamer. Meubelplaten met kwalitatieve folie voor een gemakkelijk onderhoud. Onze interieur verantwoordelijken hebben een smaakvol starterspakket voor u samen gesteld.

Belgameubelen heeft uw prachtige starterspakket op voorraad, dus onmiddellijk beschikbaar pakket. Uw pakket wordt gratis gestockeerd tot op het moment dat u het nodig heeft.

Reviews

Schrijf uw recensie

Starterspakket Diamond

Starterspakket Diamond

  • Compleet mooi starterspakket
  • Slaapkamer, eetkamer, salon, stoelen, matras en lattenbodems
  • Kwaliteitsvolle meubelen voor een goedkope prijs

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

1 andere producten in dezelfde categorie: