Starterspakket Triumph

  • Compleet mooi starterspakket
  • Slaapkamer, eetkamer, salon, stoelen, matras en lattenbodems
  • Kwaliteitsvolle meubelen voor een goedkope prijs
slp elv+eet elv+sabinex4+maggio
€ 2.369,00
Geen btw

slp elv+eet elv+sabinex4+maggio

Datasheet

Levertijd
op stock

Uw appartement of huis is volledig bemeubeld met dit complete goedkope starterspakket. Maak de juiste start bij het samenwonen of alleen wonen met deze kwalitatieve en goedkope meubelen van de Belgameubelen collectie.

 

Slaapkamer inbegreben kleerkast 218 x 208 x 55 cm, bed 160 x 200 cm en 2 nachtafels in een romantische setting.

 

Tijdloze eetkamer in dekor white oak met dressoir 220x88x45 cm, vitrine 133x164x45 cm en tafel 190x90x75 cm inbegrepen.

 

De keuze voor het ideale salon is cruciaal;  even zalig uitrusten na een lange werkdag met uniek hoeksalon 248 x 172 cm met bedfunctie.

 

Belgameubelen geeft u bij uw start nog een duwtje in de rug. 4 mooie en stevige eetkamerstoelen Bob, een ergonomische matras 160 x 200 cm en 2 lattenbodems Delta krijgt u er gratis bovenop.

 

SAMENSTELLING EN KWALITEIT

 

Belgameubelen selecteert voor u de beste materialen voor uw starterspakket. Stevige meubelstoffen die vuil- en water afstotend zijn behandeld voor jarenlang plezier. Fineer hout en mdf met massieve elementen die verwerkt zijn in de eetkamer en slaapkamer. Meubelplaten met kwalitatieve folie voor een gemakkelijk onderhoud. Onze interieur verantwoordelijken hebben een smaakvol starterspakket voor u samen gesteld.

Belgameubelen heeft uw prachtige starterspakket op voorraad, dus onmiddellijk beschikbaar pakket. Uw pakket wordt gratis gestockeerd tot op het moment dat u het nodig heeft.