• Nieuw
  • Out-of-Stock

Boxspring Selenite

* boxspring grijs bouclé stof

* twee maten: 160x200cm en 180x200cm

* hoogwaardig matras met 7 comfortzones en geïntegreerde topper

* strakke lijnen en het moderne design

Lev 008 (selenite box 160 of 180cm)
Afmetingen Boxspring: 160x200 cm
€ 1.099,00
Geen btw

Lev 008 (selenite box 160 of 180cm)

Datasheet

Hoogte
160x200 cm
Diepte
180x200 cm
Levertijd
op stock
Valumat bijdrage inbegrepen
Vanaf 1 januari 2021 moet er in België een milieubijdrage betaald worden bij aankoop van een matras of topper. Met deze bijdrage verwerkt de vzw Valumat afgedankte matrassen op duurzame wijze.

Ontdek het toppunt van luxe en comfort met onze exclusieve boxspring Selenite in grijs bouclé stof, verkrijgbaar in twee ruime maten: 160x200cm en 180x200cm. Deze boxspring is ontworpen met aandacht voor elk detail, waardoor jouw slaapkamer een oase van rust en elegantie wordt.

 

De boxspring is voorzien van een hoogwaardig matras met 7 comfortzones, gevuld met individueel verpakte pocketveren en SG schuim, waardoor elk deel van je lichaam perfect wordt ondersteund tijdens je slaap. Met een indrukwekkende dikte van 29 cm biedt dit matras een weelderig gevoel van comfort en een goede nachtrust.

 

De geïntegreerde topper voegt een extra laag van zachtheid toe, terwijl de twee handige opbergboxen met stevig metalen frame je voorzien van praktische ruimte om je slaapkamer netjes en georganiseerd te houden.

Dankzij de strakke lijnen en het moderne design van het hoofdbord, met een hoogte van 132 cm, voegt deze boxspring niet alleen comfort toe, maar ook een vleugje eigentijdse flair aan je slaapkamer.

 

Laat jezelf onderdompelen in luxe en geef je slaapkamer een upgrade met onze boxspring in grijs bouclé stof. Ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, design en comfort voor een goede nachtrust en een stijlvolle uitstraling in je slaapruimte. Kies voor onze boxspring Selenite en geniet elke nacht van het ultieme slaapcomfort.