MATRAS POCKETPOLY-MA12H

Uw comfortabele matras MA12 90x200 cm

  •          Pocketveren
  •          behoudt veerkracht
  •          7 comfortzones
  •          tweedelige hoes wasbaar tot 60 °C
MA12H
Afmetingen Boxspring: 160x200 cm
€ 439,00
Geen btw

MA12H

Datasheet

Diepte
90/140 ou 160 x 200 cm
Levertijd
3 tot 4 weken
Valumat bijdrage inbegrepen
Vanaf 1 januari 2021 moet er in België een milieubijdrage betaald worden bij aankoop van een matras of topper. Met deze bijdrage verwerkt de vzw Valumat afgedankte matrassen op duurzame wijze.

De matras pocketpoly MA12 heeft een pocketvering kern (s300 veren / m²) bekleed met polyether schuim (dichtheid 30 kg / m 3) aan elke kant. Hij biedt u een stevige steun en toch een zacht confort dankzij zijn dubbele stretch tijk. Pocketveren hebben de vorm van een tonnetje en zijn individueel verpakt in een stoffen omslag en zo aan elkaar gelijmd. Op die manier reageert elke veer individueel om ervoor te zorgen dat iedere slaper onafhankelijk kan slapen. Pocketveer matrassen leveren een gelijkmatige drukverdeling en een actieve steun van de wervelkolom. Ze absorberen perfect het transpiratievocht en zorgen voor een ongeëvenaarde ventilatie. Ze worden speciaal aanbevolen voor mensen die veel zweten tijdens de nacht. Elke matras pocket poly bestaat uit een staaldraad 7 windingen van 1,8 tot 2 mm. De hoes is volledig afneembaar en wasbaar op 40 °, zodat u gezond en fris beddengoed kunt blijven behouden. Deze matras is geschikt voor zowel vaste als verstelbare lattenbodems. Ze is ook verkrijgbaar in duo vorm met rits bv: 2 matrassen van 80 cm aan elkaar geritst.

De matras MA12 Pocketveren bezorgt je een heerlijk ontspannende nachtrust 24 cm dik en ontzettend comfortabel!De kern van de matras is gemaakt uit koudschuim en uitgerust met pocketveren. Koudschuim heeft een open celstructuur, is schimmelwerend en duurzaam met de pocketveren zorgen voor extra veerkracht en een hoog draagvermogen. De tijk is gemaakt uit bamboevezel bestikt met anti-allergisch polyester. Bamboevezel is niet alleen aangenaam in gebruik dankzij zijn zachtheid en groot absorptievermogen.

Eigenschappen

Merk :

Belfurn

Referentie :

POCKETPOLY MA12

Technologie :

zakjesveren+ polyethermousse van hoge kwaliteit

Densiteit :

Polyethermousse= 30 kg/m3, Zakjesveren = 300 stuks/m2

Dikte :

22cm. staaldraad= 7 slags,met een dikte van 1. 8 tot 2. 2 mm

Afmetingen :

90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm

Behandelingen:

Anti-huisstofmijt,

anti-allergische behandeling :

ja

Tijk:

dubbeldoek bestikt met anti-allergische polyester

slaapzijde :

Omkeerbaar

kwaliteit ondersteuning:

Excellent

Indépendance du couchage :

Excellent

gevoel :

Aangenaam

hardheid :

stevig

geschikt voor:

geschikt voor vaste en verstelbare lattenbodems

Hoes:

Afritsbaar en wasbaar op 30°C

Norm :

Norm CE

Garantie :

3 jaar