• Out-of-Stock

Hoeksalon PIACENZA

  • hoge kwaliteit bekleding
  • extra zitten door kruimelschuim met polyester siliconenvezel en mengsel van veren
084Celaya3pl+rcl+1,5max al+dr
Hors collection

084Celaya3pl+rcl+1,5max al+dr

Datasheet

Diepte
61 cm
Lengte
345 x 345 x 176 cm
Levertijd
10 tot 12 weken
Materiaal
Stof
Zit Hoogte
46 cm
Kleur
ecru
Samenstelling
U-vorm

Zittingen zijn opgevuld met schuim HR-3032 en een laag kruimelschuim met polyester siliconenvezel. Rug is opgevuld met het mengsel van veren en gesiliconiseerde polyestervezel.

Design metalen poten in zwarte kleur.

 Piacenza is een uniek en trendy model met fijne, elegante poten in zwart metaal die zorgen voor een uniek design met een moderne flair. De veelheid aan kussens zorgen voor het aangename comfort dat je zoekt in een zitplaats.

 Met het model Piacenza heb je verschillende elementen om je ideale zit- of hoekbank samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stoffen en kleuren, om je stoel af te stemmen op jouw smaak en interieur. Heeft u ruimte voor een 2-zits, of 3-zits of liever een hoekbank met longchair?

Alle configuraties zijn mogelijk!

Kom langs in de showroom om jouw ideale Piacenza fauteuil samen te stellen, of ga voor deze stijlvolle variant in beige stof.

Slimme stof die GEMAKKELIJK TE REINIGEN en HUISDIERVRIENDELIJKE functionaliteiten combineert. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat dierenharen gemakkelijk kunnen worden verwijderd en voorkomen dat het in de stof dringt.

Extra bestand tegen vlekken en haren in combinatie met Protexx Protector van stof of leer.