• Aanbieding!
  • -€ 100,00
  • Out-of-Stock

Hoeksalon BRAGA bruin

  • bruine microvezel bekleding
  • sterk en slijtvast
  • makkelijk schoon te maken
  • ook verkrijgbaar in een linker uitvoering
  • zwarte moderne metalen poten
Opstelling hoeksalon: Opstelling Omgekeerd Zoals Foto
€ 899,00
€ 799,00 € 100,00 korting
Geen btw

Datasheet

Lengte
250 x 200 x 90 cm
Levertijd
8 tot 10 weken
Materiaal
Microvezel
Kleur
bruin
cognac
Samenstelling
Linker hoek
Rechter hoek

De moderne bruine hoekbank Braga is gemaakt van een vlekbestendige microvezelstof preston 23 en heeft zwarte metalen poten. Deze slijtvaste hoekbank heeft een comfortabele zit door zijn brede en zachte kussens.

 

De Braga hoekbank is de perfecte aanvulling op een industrieel en landelijk interieur. Dit strakke design is niet alleen mooi voor het oog, maar zit ook nog eens enorm comfortabel. De hoekbank heeft brede zittingen waar je met meerdere personen comfortabel op kunt zitten. Wil je na een dag hard werken even bijkomen? Dan is deze hoekbank iets voor jou!

 

Bekledingsmateriaal

De microvezelstof is een veelgebruikte bekleding voor banken, maar bijvoorbeeld ook voor stoelen en barkrukken. De microvezelstof bestaat uit een mix van synthetische vezels en heeft maar liefst 47.000 Martindale, wat gelijk staat aan 47.000 zituren. Deze bank is dan ook zeer sterk en slijtvast en kan jaren mee. Ideaal voor een gezin waar volop te wonen is!

 

Framemateriaal

Het interieur van dit model is gemaakt van massief spaanplaat. De kussens zijn gevuld met HR30-schuim en liggen op een veerkrachtige zigzagbodem, wat zorgt voor extra comfort. De 2,5-zitsbank staat op een metalen frame.

 

Onderhoud

Wil je langer genieten van je meubels? Voor het beste onderhoud kun je onze Textile Care Kit gebruiken. Hiermee kunt u uw meubelen eenvoudig zelf beschermen en verzorgen. Spuit na aankoop je nieuwe meubel in met de beschermer. Zitten er nog hardnekkige vlekken in de bank? Dan gebruik je de reiniger.

 

Wil je zorgeloos genieten? Kies dan voor onze 3 Jaar Anti-Vlek Garantie! Deze bestaat ook uit een beschermer en reiniger. Mochten er ondanks deze onderhoudsset toch problemen ontstaan ​​met uw meubelen? Dan komt er gratis een professionele meubelspecialist bij u langs om het probleem op te lossen.