Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

Bed   Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Bed 90 x 200

  Het hoeven geen Ikeabedden twijfelaars zijn, door de grote hoeveelheden die Belga Meubelen constant aankoopt garanderen wij u het beste eenpersoonsbed aan de laagste prijs. Het hoeven geen Ikeabedden twijfelaars zijn, door de grote hoeveelheden die Belga Meubelen constant aankoopt garanderen wij u het beste eenpersoonsbed aan de laagste prijs.

   

  Hoe start u met de zoektocht naar uw eenpersoonsbed?

  Wilt u een eenpersoonsbed kopen ? Doe het eenvoudig online. Een 1 persoons bed goedkoop kopen kan in enkele muisklikken en kan bij Belga Meubelen in deze webshop. Goedkope bedden inclusief matras vindt u natuurlijk ook bij ons. Bestel sterke eenpersoonsbedden online en geniet snel van een goede nachtrust.

   

  Wat vindt u in het aanbod van Belgameubelen?

  Belga  Meubelen is een expert in comfort slapen en biedt daarom met kennis van zaken talrijke keuze aan bedden. Bestel nu ! Bedden van alle ontwerpen, stijlen en kleuren. Geschikt voor elke smaak en elk budget. Voor de kleintjes hebben we ook speciale promoties zoals het spaceship-bed met ledverlichting en lattenbodem.

   LET OP !!!   => LATTENBODEM EN MATRAS ZIJN NIET INBEGREPEN, BEHALVE ALS ANDERS ZOU ZEGEN !

   

   

 • Bed 120 x 200
 • Bed 140 x 200
 • Bed 160 x 200

  Hoe vind ik de juiste twee persoons bed ?

  Voor een modern tweepersoonsbed moet je bij Belga Meubelen zijn en er zijn ook combinaties van 2 persoonsbedden met lattenbodems en matras; compleet voor een lage prijs ! In de outlet matrassen vind je ook goedkope matrassen 160x200 en matrassen 140x200.

   

  We hebben 2 persoonsbedden in diverse afmetingen en smaken.

   

  Wat vindt u in het aanbod van Belgameubelen?

  Over het comfort van uw nieuwe bed wordt gewaakt bij Belga Meubelen. Comfortabele bedden die  er tegelijkertijd goed uitzien; dat is ons motto ! Bij Belga Meubelen online is kopen is kiezen voor de beste promoties in 2 persoons bedden. Bedden van alle ontwerpen, stijlen en kleuren. Geschikt voor elke smaak ! Een 2 persoonsbed goedkoop aankopen is heel eenvoudig. We hebben 2 persoonsbedden in diverse afmetingen en smaken.

   

  Bestel online of bezoek onze winkel.

  LET OP !!!   => LATTENBODEM EN MATRAS ZIJN NIET INBEGREPEN, BEHALVE ALS ANDERS ZOU ZEGEN !

 • Bed 180 x 200