Materiaal

Materiaal

Samenstelling

Functies

Kleur

Pakket

Uw appartement of huis is volledig bemeubeld met dit complete goedkope starterspakket. Maak de juiste start bij het samenwonen of alleen wonen met deze kwalitatieve en goedkope meubelen van de Belgameubelen collectie. Slaapkamer met kast, bed van 160x200 en twee nachtkasten in een romantische setting. Uw nieuwe eetkamer biedt u een dressoir, barmeubel en eettafel. De keuze voor het ideale salon is cruciaal;  even zalig uitrusten na een lange werkdag met uniek salon.

Belgameubelen geeft u bij uw start nog een duwtje in de rug. Een ergonomische matras en 2 lattenbodems Delta krijgt u er gratis bovenop.

  • Compleet mooi starterspakket
  • Slaapkamer, eetkamer, salon, matras en lattenbodems
  • Kwaliteitsvolle meubelen voor een goedkope prijs

SAMENSTELLING EN KWALITEIT

Belgameubelen selecteert voor u de beste materialen voor uw starterspakket. Stevige meubelstoffen die vuil- en water afstotend zijn behandeld voor jarenlang plezier. Fineer hout en mdf met massieve elementen die verwerkt zijn in de eetkamer en slaapkamer. Meubelplaten met kwalitatieve folie voor een gemakkelijk onderhoud. Onze interieur verantwoordelijken hebben een smaakvol starterspakket voor u samen gesteld.

Belgameubelen heeft uw prachtige starterspakket op voorraad, dus onmiddellijk beschikbaar pakket. Uw pakket wordt gratis gestockeerd tot op het moment dat u het nodig heeft.