Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

Pakket

    Uw appartement of huis is volledig bemeubeld met dit complete goedkope starterspakket. Maak de juiste start bij het samenwonen of alleen wonen met deze kwalitatieve en goedkope meubelen van de Belgameubelen collectie. Slaapkamer met kast, bed van 160x200 en twee nachtkasten in een romantische setting. Uw nieuwe eetkamer biedt u een dressoir,...

    Uw appartement of huis is volledig bemeubeld met dit complete goedkope starterspakket. Maak de juiste start bij het samenwonen of alleen wonen met deze kwalitatieve en goedkope meubelen van de Belgameubelen collectie. Slaapkamer met kast, bed van 160x200 en twee nachtkasten in een romantische setting. Uw nieuwe eetkamer biedt u een dressoir, barmeubel en eettafel. De keuze voor het ideale salon is cruciaal;  even zalig uitrusten na een lange werkdag met uniek salon.

Belgameubelen geeft u bij uw start nog een duwtje in de rug. 4 mooie en stevige eetkamerstoelen John, een ergonomische matras en 2 lattenbodems Delta krijgt u er gratis bovenop.

  • Compleet mooi starterspakket
  • Slaapkamer, eetkamer, salon, stoelen, matras en lattenbodems
  • Kwaliteitsvolle meubelen voor een goedkope prijs

SAMENSTELLING EN KWALITEIT

 Belgameubelen selecteert voor u de beste materialen voor uw starterspakket. Stevige meubelstoffen die vuil- en water afstotend zijn behandeld voor jarenlang plezier. Fineer hout en mdf met massieve elementen die verwerkt zijn in de eetkamer en slaapkamer. Meubelplaten met kwalitatieve folie voor een gemakkelijk onderhoud. Onze interieur verantwoordelijken hebben een smaakvol starterspakket voor u samen gesteld.

Belgameubelen heeft uw prachtige starterspakket op voorraad, dus onmiddellijk beschikbaar pakket. Uw pakket wordt gratis gestockeerd tot op het moment dat u het nodig heeft.

Meer

Pakket  Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items