• Aanbieding!
  • Out-of-Stock

Hoeksalon VIRGINI

Hoeksalon Virgini met elektrische relax

 • Verstelbare hoofdsteunen

• Geometrisch strikte lijnen

• Minimalistische moderne stijlen

• Zwarte kleur

opstelling zoals foto: Opstelling zoals foto
€ 1.299,00
Geen btw

Datasheet

Hoogte
70 CM
Diepte
55 CM ZIT
Lengte
301 CM x 216 CM OF 216 CM x 301 CM
Levertijd
op stock
Materiaal
Kunstleer
PU AFWASBAAR
Functies
Relaxfunctie
VERSTELBARE HOOFDSTEUNEN EN ELEK. RELAX
Kleur
zwart
Samenstelling
Linker hoek
Rechter hoek

Deze hoekige zetel met geometrische lijnen en de rijkdom van de textuur van de coating is bedoeld om het interieur in de minimalistische en beknopte, moderne designstijlen te versieren. Het kan zwart of beige zijn, volgens de voorkeuren van de toekomstige eigenaars, die een ongelooflijke ruimte opent voor de combinatie met andere meubelen en accessoires van de kamer.

Constructie en mechanisme

 

Dit meubilair onderscheidt zich door zeer grote dimensies, biedt ruimte en comfort voor de vrije tijd van de eigenaren, en de hoekige structuur maakt het mogelijk om comfortabel te regelen voor alle gasten van het huis. De constructie is gebaseerd op het idee van de volledige automatisering die werd gerealiseerd in het innovatieve mechanisme elektrische ontspanning.Hiermee kunt u eenvoudig de positie van de rugleuning wijzigen om comfortabel een televisiesessie in een liggende positie te zien. Verder zijn er in het productontwerp talrijke verstelbare hoofdsteunen waarvan de positie en configuratie zijn uitgewerkt om maximale ontspanning tijdens de rust te garanderen.

 

Materiele en Kwaliteit

 

De Virginie sofa is gemaakt van eco-leer van de hoogste kwaliteit, duurzaam genoeg en praktisch, zodat dit product een decoratie is die het interieur waardig is en ook succesvol werkt. Alle onderdelen en mechanismen zijn extreem duurzaam en gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Binnenin de kussens is er uitsluitend zacht, hypoallergeen, natuurlijk vulmateriaal met anatomische pasvorm en ademende coating. De constructie is extreem stabiel, veilig en comfortabel in gebruik.

Deze hoekbank zal een onmisbaar meubel worden voor elk opvallend interieur van de woonkamer, waarbij moderne innovaties en stijlvolle ontwerpideeën worden gerealiseerd.