• -€ 200,00
  • Out-of-Stock

Hoeksalon CAROLINA

Hoeksalon Camille in taupe

  • Verstelbare hoofdsteunen
  • Strikte geometrische lijnen
  • Hoogwaardige taupe stof
  • Moderne stijlenLev 074( carolina)
Opstelling hoeksalon: Opstelling Omgekeerd Zoals Foto
€ 1.299,00
€ 1.099,00 € 200,00 korting
Geen btw

Lev 074( carolina)

Datasheet

Diepte
260 CM
Lengte
325 CM
Levertijd
8-10 weken
Materiaal
Stof
Kleur
grijs
taupe
Samenstelling
Linker hoek
Rechter hoek

Stijl en Ontwerp

Deze prachtige Carolina loungebank is bedoeld om de eerste viool te spelen in het orkest van elk interieur. Het nobele uiterlijk en de onberispelijke elegantie versieren elke ruime woonkamer en passen gemakkelijk in het kleurengamma van het ontwerp van de ruimte, omdat er een prachtige keuze is uit verschillende tinten van de coatings. Door de aard van zijn stijl zal hij bij voorkeur integreren in modern of postmodern ontwerp.

 Bouw en technologische oplossing

De afmetingen van dit meubel zijn geweldig, omdat de basisafmetingen 260x325 cm zijn. Bovendien is het erg handig om de hoekbank links en rechts te bestellen. Een andere bijzonderheid van deze constructie zijn innovatieve mappen met meerdere componenten die in verschillende posities van de hoofdsteunen kunnen worden ingesteld, het is een echte trots van de fabrikant. Deze bank wordt gekenmerkt door de ergonomie van zijn functies, evenals door zijn comfort in een rij met een geluksbrenger.

Materieel en Kwaliteit

Deze hoekbank in de woonkamer is in staat zelfs ervaren kenners van praktisch en kwaliteit te schudden, omdat de materialen onberispelijk zijn met het oog op het respect voor het milieu en de duurzaamheid en het functionele comfort. Het stof van hoge kwaliteit en de vulmaterialen van de zachte delen passeren vrij de lucht en het oppervlak van dit meubel is zelfs mogelijk om schoon en hygiënisch te wassen en te onderhouden. De basis en constructie onderscheiden zich over het algemeen door de betrouwbare duurzaamheid en de vervormingsweerstand van welke aard dan ook en alle accessoires die worden gebruikt bij het vervaardigen van een bank zullen geluk en perfectie van bediening en duurzaamheid geven.

De Carolina multifunctionele woonkamer is een zeer nuttige en interessante oplossing voor de woonkamer, waar de eigenaars het comfort en de ruimte op prijs stellen.