Mis onze nieuwsbrief niet

Wij houden u met een mail per maand op de hoogte van al onze strafste aanbiedingen en promoties!

In prijs verlaagd! Boxspring Royal in gecapitonneerde beige kunstleer Bekijk groter

Boxspring Royal 180 x 200 cm

Nieuw

  • Matras is de technologie dankzij het comfort met zeven zones  
  • Moderne stijlen
  • Bed 180x200 cm
  • Afwasbare stof en beige met gecapitonneerde hoofdbord
  • Opbergruimte

Meer details

1 289€

-240€

1 529€

Specificaties

Lengte180 x 200 cm
Levertijdop stock
Valumat bijdrage inbegrepenVanaf 1 januari 2021 moet er in België een milieubijdrage betaald worden bij aankoop van een matras of topper. Met deze bijdrage verwerkt de vzw Valumat afgedankte matrassen op duurzame wijze.

Meer informatie

Stijl en ontwerp

 

Deze testbed is gemaakt in een aangename beige tint, waardoor het ontwerp opvallend universeel is. Met inbegrip van alle huidige moderne en interessante artistieke stijlen met met gecapitonneerde hoofdbord.

 

Constitutie en Constructie

 

In het Royal tweepersoonsbed staat alles om uw rust helemaal compleet te maken en volledig gezond te slapen. Het enorme matras van 180x200 cm zal zeer nuttig zijn om zeven comfortzones te bereiken op een moment dat volledig wordt verwacht in de nieuwste innovaties van de technologie voor het regelen van nachtelijke nachten.

 

Materieel en Kwaliteit

 

De basis en het hoofd van dit luxe bed zijn bedekt met het hoogwaardige eco-leer, dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om zijn netheid te behouden. Alle gebruikte materialen vallen op door hun respect voor het milieu en ze zijn gecertificeerd als absoluut veilig en zelfs nuttig voor de mens. Het vulmateriaal en de matrashoes hebben dus hun hygroscopische en hypoallergene eigenschappen en ze behoren tot de klasse van innovatieve materialen vanwege hun vermogen om zich aan te passen aan het klimaatseizoen. Natuurlijk is het de moeite waard om te vermelden dat zijn hoge duurzaamheid en de stabiliteit van zijn veren voor vervorming, evenals voeten in bed.

Het Royali-bed is een unieke kans zijn om de slaapcultuur naar een hoger niveau te tillen en versier uw huis met elegant en exclusief meubilair.

 

Reviews

Schrijf uw recensie

Boxspring Royal 180 x 200 cm

Boxspring Royal 180 x 200 cm

  • Matras is de technologie dankzij het comfort met zeven zones  
  • Moderne stijlen
  • Bed 180x200 cm
  • Afwasbare stof en beige met gecapitonneerde hoofdbord
  • Opbergruimte

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: