• -€ 1.400,00
  • Out-of-Stock

Salon EDOUARD 3 + 2 Zwart

Salon 3+2 Edouard in zwart leder

 

  •          2 electrische relaxen
  •          Classic stijlen
  •          Hoogwaardige leer zwart / rugpartij kunstleer
€ 3.299,00
€ 1.899,00 € 1.400,00 korting
Geen btw

Datasheet

Hoogte
97 cm
Diepte
90 cm
Lengte
3 zit - 195 cm / 2 zit - 145 cm
Materiaal
leder zwart
Functies
3 zit - 2 electric relaxen / 2 zit - vast

Heeft u al eens gedacht aan het bestellen van salon 3+2 Edouard ? Met zijn twee elektrische relaxen in de drie zit en twee zit vast in kwalitatief leder zwart, zal u een zalig zitcomfort ervaren zoals nooit tevoren. Uw keuze zal u jaren van plezier bieden met uw vrienden en familie.  Het kwalitatieve salon wordt nu aangeboden voor een lage prijs. Deze promotie is mogelijk dankzij de grote voorraad die Belgameubelen inslaat om u van de beste prijs te kunnen laten genieten. Het inrichten van uw woonkamer was nog nooit zo eenvoudig.

 

Dit praktisch verpakte salon in twee dozen, met de rugleuningen plat op de zittingen, maakt dat u gemakkelijk kan komen afhalen en eenvoudig kan assembleren bij u thuis. Koop nog vandaag, de voorraad wordt met de dag schaarser.

 

 

Materieel en Kwaliteit

 

Deze douc-set belichaamt de nieuwste normen van milieuvriendelijke materialen en de kwaliteit van de productie, waardoor ongetwijfeld zonder ideale deelname en de onbetwiste veiligheid voor het milieu en voor de mens. Het natuurlijke vulmateriaal van de zachte delen is hupoallergeen en hygroscopisch en de coating in hoogwaardige leer grijs / rugpartij kunstleer is gemakkelijk te wassen. Alle mechanische details van de constructie hebben verschillende ontwikkelingstests ondergaan en hebben bewezen dat het buitengewoon duurzaam en beschikbaar is voor alles wat het leven betaamt.