• -€ 91,00
  • Out-of-Stock

Salontafel Piero

·        stijlvolle en functionele eiken kleur salontafel

·        een lade, een grote- en twee kleinere open niches

·        industrieel stijl

·        Belgische gemaakt

Lev 001 (SL2101)
€ 450,00
€ 359,00 € 91,00 korting
Geen btw

Lev 001 (SL2101)

Datasheet

Hoogte
51 cm
Diepte
68 cm
Lengte
125 cm
Levertijd
3 weken

Ontdek onze stijlvolle en functionele eiken kleur salontafel Piero, perfect voor liefhebbers van een industriële inrichting. Deze prachtige salontafel combineert de warme uitstraling van eikenhout met het stoere karakter van industriële elementen, waardoor het een eyecatcher wordt in jouw woonkamer.

 

Het tafelblad in een rijke eiken kleur biedt een tijdloze elegantie, terwijl de strakke lijnen en metalen accenten de industriële stijl benadrukken. De salontafel is ontworpen met functionaliteit in gedachten, voorzien van een handige lade voor het netjes opbergen van afstandsbedieningen, tijdschriften of andere benodigdheden.

 

Daarnaast beschikt de tafel over een ruime open niche, perfect voor het tentoonstellen van decoratieve items of het opbergen van grotere voorwerpen. De twee kleine open niches bieden extra opbergruimte en voegen een speels element toe aan het ontwerp. Dit maakt de salontafel niet alleen een visueel aantrekkelijk meubelstuk, maar ook een praktische aanvulling op je woonruimte.

 

Gemaakt met hoogwaardige materialen, is deze eiken salontafel een duurzame investering voor jouw huis. Haal nu deze unieke combinatie van natuurlijke warmte en industriële flair in huis en geef jouw woonkamer een eigentijdse uitstraling. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte mix van stijl en functionaliteit!